sjuk

nej jag vill inte va sjuk när jag ska på läger i morgon, fast man är ju bättre. AJa i morgon blir det läger och på lördag tävling i gävle. Träffa min nya klass i da den värkar va bra. Prata med en tjej som hette Karin verkade trevlig man får väll se. sen när vi ska åka till gövle åker jag med elin och andrea (kul9=D)
Sen i september ska jag på konsär i finland hartwall arena Nightwih ska spela  ahhhhh guuuud va kul!!


det var det!!=)

6maj/7maj

Igår va jag  skolan:( sen gick vi hem yill nette. sen skulle vi ha hela huset lever. så vi skulle gå tillbaka tillskolan. och då hellhaglade det så vi fick springa.sen skulle jag och ina fixa med en äventyrsmana och dom som skulle byta av oss ko. inte. idag ska man till plugget treäna och så.

4maj skola:@

Idag  va jag i skolan bläääää. Vi hade i alla fall matte,engelska,huset, sen fick  jag och Hanna gå ner till gymnastiksalen för att fixa en hinderbana till hela huset lever. Nu sitter vi och glor på tv:n haha. senare i dag ska man på träning som vanligt. kanshe lägger in någon bild.



dagen skämt: det va en gång ett gruskorn och hans pappa hette sten hahaha...



bye bye


3maj

igår sov jag hoss min kompis Elinn (ost.blogg.se ) vi kolla på en film och råka somna kl 02:00 och sen pratar man ju ett lite tag. och hade träning kl 10:00-14:00. Träningen gick piss orka ingenting. hade ju lite ont  i foten efter att jag stucka den men deb är bättre nu:). Sen när jag kom hem somna jag direkt sen kolla jag på tv. Sen  fick jag veta att jag ska till eskilstuna med gruppens bästa gymnaster (dom jag är med men ändå). Vi ska sova med dom jag känner ensamma i en stuga vi kommer typ inte sova något haha:)).

2maj

idag ska jag träna 3tim, sen får man se vad som händer kanske skr

Från mig!!!

Hej asså jag är inte ego om man tror det bara för att jag skriver att jag är bäst men  det är jag ju;) haha Kommer skriva mer blev medlämm i går!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0